2018. január 23-án rendeztük meg társaságunk – már hagyományosnak mondható év eleji- Partnertalálkozóját, melynek helyszínét idén a Kristály Étterem adta. A 13 órakor kezdődő programot Torma Beáta, az EDUTAX Kft. szakértője nyitotta meg, aki a köszöntő szavak után röviden felvázolta szakmai rendezvényünk programját.

A szakmai program első előadását Rácz Sándorné, bérszámfejtési vezetőnk tartotta, aki a foglalkoztatáshoz kapcsolódó egyes adókedvezményekről beszélt. Az előadást Papp-Vida Csilla könyvvizsgálónk prezentációja követte transzferár nyilvántartás témában. Előadássorozatunkban Molnár Imre adószakértőnk gondolatait hallgathattuk meg a kisvállalati adóról (Mikor éri meg a KIVA?), majd Szilai László az EDUTAX Kft. ügyvezetője On-line számlázás témában tartotta meg előadását.

A rendezvényen részt vett partnerek a NAV tájékoztatási osztályvezetőjétől, dr. Lázár Józseftől ismerhették meg az aktuális adózás rendjét. Kiegészítő programként Tanács Gábor előadását hallgathatták meg az érdeklődők, aki a teák varázslatos világáról beszélt, valamint az egyes teafajták jótékony hatásait ismertette.

Az előadássorozatot követően partnereink egy herendi teakóstolón vehettek részt, melyet a 15 éves születésnapi torta felvágása követett. Állófogadással is kedveskedtünk a résztvevőknek, akiknek új kapcsolatok kialakítására is nyílt lehetőségük.

Bízunk benne, hogy programunkon minden partnerünk jól érezte magát és sok hasznos információval tért haza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − kilenc =