Kontrolling

KONTROLLING

„Minden megtakarított penny egy másikat fial”
/Benjamin Franklin/

Kontrolling feladatok kiszervezése

Tapasztalataink alapján számos KKV kiszervezi a könyvelését, minden hónapban megkapja a számviteli szolgáltatótól a főkönyvi kivonatot, s ez alapján próbálja megítélni azt, hogy vállalkozása milyen irányba fejlődik, növekedett-e a nyereség vagy esetleg stagnálás van, mely tevékenységek hozzák a profitot és melyek viszik, hogyan alakul a pénzügyi helyzete stb.
Az EDUTAX Kft készen áll arra, hogy kidolgozza az egyes vállalkozások egységes kontrolling rendszerét, a megkapott számviteli adatok alapján havonta elkészíti a cég nyereségességének, kiemelt folyamatainak elemzését, összehasonlítva a tervadatokkal, bázisadatokkal, elemezve a változások irányát, nagyságát. Rávilágítunk arra, ahol jól mennek (terv szerint) a folyamatok, illetve felhívjuk a figyelmeket az egyes résztervekhez képesti elmaradásra, amivel a menedzsmentnek foglalkoznia kell.

Miért érdemes megbízott kontrollerhez fordulnia?

Mert nincs elegendő forrása teljes időben foglalkoztatott kontrolling munkatárs alkalmazására, nem találja a kritikus pontokat, eszközt a hatékonyság, s egyben a nyereség növelése érdekében.

Minden mutató növekszik, csak a nyereség nem?

Szakértő munkatársunk havonta/negyedévente áttekinti az üzleti folyamatokat, rendszeresen elvégzi a szükséges pénzügyi elemzéseket, szaktudásával hatékonyan támogatja üzleti céljai megvalósítását.

Miért az EDUTAX?

Társaságunk több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vezetői számvitel, az adózás, a céges folyamatok irányítása területén. Adatfeldolgozásaink elektronikusan történnek, a konzultáció nemcsak személyesen, de webes felületeken is megoldható. Munkatársaink közgazdászok, adótanácsadók, számviteli szakemberek, illetve könyvvizsgálók, akik egy csapatban dolgoznak átadva egymásnak a tapasztalatokat, és helyettesíteni is tudják egymást.
További előny, hogy nyitottak vagyunk a német és angol nyelvű kommunikáció felé is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, jelezze felénk az alábbi e-mail címen:
controlling@edutax.hu

Ajánlatkérés

SZAKÉRTŐNK

Vámos Marianna

Vámos Marianna

Okleveles közgazdász, Mérlegképes könyvelő, Kontrolling-szakértő