Az EDUTAX Kft. 2002. november 29. óta -immár 15 éve- nyújt komplex ügyviteli szolgáltatást mind a kis- és középvállalkozások, mint a nagy- és multinacionális vállalatok részére. A kerek évforduló alkalmából társaságunk ünnepi vacsorára hívta és várta kollégáit, melynek a Kristály étterem adott otthont.

A rendezvényen köszöntőt mondott Szilai László, társaságunk ügyvezetője, aki visszaemlékezett a 2002-es cégalapításra, amely két ágazattal -ma is a legjelentősebbek- a könyvelési és a bérszámfejtési divízióval kezdte meg működését. Az évek során a vevői igényekhez alkalmazkodva fejlődtünk komplex ügyviteli szolgáltatásokat kínáló céggé, amelyben csaknem 40 kolléga– alvállalkozókkal – dolgozik együtt. A köszöntőt követően a cégvezetés elismerte a 3,5,10,15 éve dolgozó kollégák munkáját a szívgárda programunk keretében, melyet ettől az évtől vezettünk be. Az ízletes vacsorát követően születésnapi torta sem hiányozhatott az ünnepi asztalról, amely az EDUTAX Kft. új, a 15 éves évfordulóra készített logóját is bemutatta egyúttal, melyet 1 évig használunk a kommunikációnkban.

Az EDUTAX Kft. minden évben végez CSR tevékenységet is, hiszen azt gondoljuk, hogy együtt, összefogással segíthetünk. Ebben az évben a Lurkó Alapítvány önkénteseiként próbáltuk vidámabbá tenni a beteg gyermekek korházi napjait, bízunk benne, hogy sikerrel. Munkatársaink lelkesedése és talán függőségünk kialakításának első lépése volt ez a pár nap a Lurkóban, ahol a gyermekek mosolya a mi szívünket is feltöltötte.

Az EDUTAX Kft. az elmúlt és az elkövetkező években is etikus magatartásával és szakmaiságával kívánja a vevő elvárások legmagasabb szintű kiszolgálását végezni és segíteni közvetlen környezetét jótékonysággal, önkéntes munkával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 4 =