A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara (GYMSM KIK) 2017-ben is folytatta a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” A BIZALOM VÉDJEGYE programot. 2017. november 29-én, immár harmadik alkalommal a kamara székházában számos vállalkozás vehette át az elismerő tanúsítványt, köztük az EDUTAX Kft. is. A bizalom védjegye érték, érdem és felelősség is, amelyhez az EDUTAX Kft. értékrendjével és tevékenységének minőségével méltón hozzájárul.

A „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” A BIZALOM VÉDJEGYE program célja, hogy a kamarai tagságon belül egy minősítési rendszert hozzanak létre. A tanúsítvány elnyerését megelőzően egy szakmai bizottság bizonyos szempontok – kamarai tagság megléte, köztartozás-mentesség, CSR tevékenység és egyéb – alapján bírálja az adott vállalkozást, és döntését évenként felülvizsgálja. Az elismerésen kívül a tanúsítvány különféle marketing és kommunikációs csatornákat nyit meg a vállalkozások számára.

Az EDUTAX Kft. egyik tulajdonosa, Takács Tibor vette át az elismerő tanúsítványt, amely a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” minősítő védjegy elnyerését igazolja. Társaságunk számára presztízs értékű az, hogy olyan szakmai közösség tagjai lehetünk, ahol a hitelesség, a minőség, a bizalom és a biztonság alapvető értékrend.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − 2 =