2020. január 21-én, kedd délután rendeztük meg társaságunk – már hagyományosnak mondható év eleji- Partnertalálkozóját, immár hatodik alkalommal, melynek helyszínét idén a Famulus Hotel biztosította.

A 13 órakor kezdődő programot Szertics-Méhész Diána, az EDUTAX Kft. munkaügyi tanácsadás ágazatának szakértője nyitotta meg, aki a köszöntő szavak után röviden felvázolta szakmai rendezvényünk programját.

A szakmai program első előadását Rácz Sándorné, bérszámfejtési vezetőnk tartotta, aki a foglalkoztatáshoz kapcsolódó jogszabályi változásokról tájékoztatta partnereinket. Az előadást Szilai László, az EDUTAX Kft. ügyvezetője folytatta a Közösségen belüli értékesítés és dokumentálása 2020-tól témájú prezentációjával. Ezt követően Gaál Viktória, társaságunk marketing vezetője online marketing eszközökről beszélt, majd bemutatkozott az EDUTAX Kft. legfiatalabb üzletága, a szervezetfejlesztés, melyről rövid tájékoztatást adott Bozi Arnold ágazatvezető, és kollégái Földiné Pék Rita és Sándor Andrea.

 

A rendezvényen részt vett partnerek a NAV tájékoztatási osztályvezetőjétől, dr. Lázár Józseftől ismerhették meg a 2020. évi adójogszabály változásokat.

Kiegészítő programként Németh János előadását hallgathatták meg az érdeklődők, aki a kávé kultúrtörténetéről beszélt.

 

 

Az előadássorozatot követően a partnereink számára állófogadással kedveskedtünk, amelyet követően Németh János kávépörkölő mester egy igazi, frissen darált kávéra is vendégül látta a résztvevőket, így lehetőség nyílt további szakmai beszélgetésekre, új kapcsolatok kialakítására.

 

 

Bízunk benne, hogy programunkon minden partnerünk jól érezte magát és sok hasznos információval tért haza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =