2020. január 21-én, kedd délután rendeztük meg társaságunk – már hagyományosnak mondható év eleji- Partnertalálkozóját, immár hatodik alkalommal, melynek helyszínét idén a Famulus Hotel biztosította.

A 13 órakor kezdődő programot Szertics-Méhész Diána, az EDUTAX Kft. munkaügyi tanácsadás ágazatának szakértője nyitotta meg, aki a köszöntő szavak után röviden felvázolta szakmai rendezvényünk programját.

A szakmai program első előadását Rácz Sándorné, bérszámfejtési vezetőnk tartotta, aki a foglalkoztatáshoz kapcsolódó jogszabályi változásokról tájékoztatta partnereinket. Az előadást Szilai László, az EDUTAX Kft. ügyvezetője folytatta a Közösségen belüli értékesítés és dokumentálása 2020-tól témájú prezentációjával. Ezt követően Gaál Viktória, társaságunk marketing vezetője online marketing eszközökről beszélt, majd bemutatkozott az EDUTAX Kft. legfiatalabb üzletága, a szervezetfejlesztés, melyről rövid tájékoztatást adott Bozi Arnold ágazatvezető, és kollégái Földiné Pék Rita és Sándor Andrea.

 

A rendezvényen részt vett partnerek a NAV tájékoztatási osztályvezetőjétől, dr. Lázár Józseftől ismerhették meg a 2020. évi adójogszabály változásokat.

Kiegészítő programként Németh János előadását hallgathatták meg az érdeklődők, aki a kávé kultúrtörténetéről beszélt.

 

 

Az előadássorozatot követően a partnereink számára állófogadással kedveskedtünk, amelyet követően Németh János kávépörkölő mester egy igazi, frissen darált kávéra is vendégül látta a résztvevőket, így lehetőség nyílt további szakmai beszélgetésekre, új kapcsolatok kialakítására.

 

 

Bízunk benne, hogy programunkon minden partnerünk jól érezte magát és sok hasznos információval tért haza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − 4 =