A koronavírus számos felületen megmarad és akár fertőző is lehet. Amíg a réz- és acélfelületen a vírus mintegy két órán át életképes, bizonyos anyagoknál ez az idő tovább is eltarthat. A papír esetében akár 4–5 napig megmaradnak a kórokozók. A megoldás az elektronikus iratkezelés. 

A vírus elleni legjobb védekezés, ha kerüljük a papíralapú iratokkal az érintkezést, főleg, ha az több munkatárson keresztül jut hozzánk, vagy postai úton érkezik. A veszélyhelyzet miatt számos munkavállaló home office-ba kényszerült, így esetükben a papíralapú iratok kezelése kerülendő, hiszen senki nem szeretné, ha otthonába bejutna a vírus.

Az EDUTAX Kft. együttműködő partnere, a Perfekt-Doku Kft. a dokumentum digitalizálásban és iratkezelésben nyújt segítséget a vállalkozások számára. A dokumentumok digitalizálása során nagy teljesítményű szkennerekkel dolgozzák fel a papíralapú iratokat, ellátják karakterfelismeréssel, mellyel kereshetővé válnak a dokumentumok szöveges tartalmai, valamint igény esetén elektronikus aláírással és időbélyegzővel is ellátják az elektronikus dokumentumokat.

A céges iratok elektronikus kezelése nem csak a mostani krízishelyzetben jelent megoldást, hanem hosszútávú előnyt is nyújt a vállalkozások számára, hiszen ezáltal gördülékenyebbé tehetők a munkafolyamatok. Míg iratai minőségi digitalizálását elvégzi partnerünk, addig Ön dőljön hátra és vigyázzon egészségére!

Kérje együttműködő partnerünk segítségét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × három =