A GYMSKIK a Győri térséggel közösen dolgozta ki a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” A BIZALOM VÉDJEGYE programot. 2015. november 19-én, a Kamara székházában 52 vállalkozás vehette át az elismerő tanúsítványt, köztük az EDUTAX Kft. A bizalom védjegye érték, érdem és felelősség is, amelyhez az EDUTAX Kft. értékrendjével és tevékenységének minőségével méltón hozzájárul.

A „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” A BIZALOM VÉDJEGYE program célja, hogy a kamarai tagságon belül egy minősítési rendszert hozzanak létre. A tanúsítvány elnyerését megelőzően egy szakma bizottság bizonyos szempontok – kamarai tagság megléte, köztartozás-mentesség, CSR tevékenység és egyéb – alapján bírálja az adott vállalkozást, és döntését évenként felülvizsgálja. Az elismerésen kívül a tanúsítvány különféle marketing és kommunikációs csatornákat nyit meg a vállalkozások számára.

Az EDUTAX Kft. ügyvezetője, Szilai László vette át az elismerő tanúsítványt, amely a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás”-t minősítő védjegy elnyerését igazolja. Az ünnepélyes átadáson jelen voltak a Kamara vezetői, köztük Molnár Imre a Győri térség elnöke, és Molnár Albert alelnök. Az EDUTAX Kft. számára presztízs értékű az, hogy olyan szakmai közösség tagjai lehetnek, ahol a hitelesség, a minőség, a bizalom és a biztonság alapvető értékrend.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 4 =