Idén is átadták a Prima Primissima megyei díjait
A VOSZ Győr-Moson-Sopron megyei szervezete idén is Prima Primissima Díjjal jutalmazta a sport, a tudomány és a művészet területén kimagasló tehetségeket. A talentumok mellett elismerésben részesültek azon megyei vállalkozók is, akik támogatásukkal lehetővé tették a díj létrejöttét és annak évenkénti kiosztását. Számos kiemelkedő vállalkozás mellett – a 2012-es év „Év vállalkozásá”-t, – az EDUTAX Kft-t is köszöntötte a VOSZ GY-M-S megyei szervezetének vezetősége.

2015. november 6-án a Széchenyi István Hangversenyterme – az egykori Zsinagóga- adott otthont az idei díjak átadásának. A díjátadón jelen voltak a közigazgatás megyei és helyi szintű vezetői, neves közéleti személyek, a kultúra, az oktatás és a sport vezetői és jeles egyéniségei egyaránt. A szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport legjobbjai közül egy-egy kiválóság nyerhette el a megyei Prima díjat. A díj, az oklevél és a hírnév mellett pénzügyi támogatással is jár, amelyet a helyi vállalkozói befizetések generálnak. Príma Díjat nyert tudomány kategóriában Dr. Bodrossy Attila építész, Ittzés János nyugalmazott evangélikus lelkész oktatás, köznevelés kategóriában, és Pálinger Katalin kézilabdázó sport kategóriában.
Több kiemelkedő vállalkozás mellett az EDUTAX Kft. támogató munkáját is elismerte a VOSZ. Az emléklapot az EDUTAX Kft. képviseletében Molnár Imre vette át. A társaság működésében kiemelt szempont a társadalmi kapcsolatok ápolása, így a VOSZ megyei szervezetén kívül, kiváló szakmai kapcsolatot ápolnak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával és a Human Inform Egyesülettel egyaránt.

A Prima Primissima Díjról
A Prima Primissima Díj küldetése, hogy példaképet állítson a társadalom elé olyan kiválóságokkal, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára. A díj sikere a vállalkozó szféra figyelmét is felhívta az elismerés fontosságára, így 2005-től területi Prima díjakkal egészült ki. Alig pár év alatt, az ország összes megyéje csatlakozott a kezdeményezéséhez, annak érdekében, hogy a szűkebb környezet kiválóságai is méltó elismerésben részesüljenek.

edutax_prima_2015_oklevel_20151106

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − hét =