Az EDUTAX Kft. jótékonysági gyűjtést szervezett a Szent Cirill és Method Alapítvány Gyermekek és Anyák Átmeneti Otthona számára. A felhíváshoz csatlakozott a Szintézis ZRt. és a Szintézis- NET Kft. is.

Az EDUTAX Kft. november elején hirdette meg jótékonysági felhívását, amely keretében a Gyermekek és Anyák Átmeneti Otthona számára szervezett. A csaknem egy hónapos időszakban folyamatosan gyűltek a felajánlások, amelyeket főleg a cég munkatársai gyűjtöttek. A Facebook oldalon közzétett felhívással jutott el a hír a szintén győri Szintézis ZRt. és a Szintézis- NET Kft. számára is, akik házon belül kezdték el gyűjteni az adományokat. A Gyermekek és Anyák Átmeneti Otthonában elsősorban ruhára és tartós élelmiszerre van szükség, azonban az ünnepek közeledtével a gyermekek a játékoknak is nagyon örülnek, így elsősorban ilyen jellegű adományok gyűltek a Budai úti irodában.

Az EDUTAX Kft. vezetősége az összegyűlt felajánlásokat Mikulás napján, december 6-án vitte el az Otthonba, ahol a társalgóban összegyűlt gyereksereg várta őket. A felajánlások mellett minden gyermek Mikulás csomagot is kapott a szervezőktől. „A jótékonysági gyűjtés gondolata már az év elején megfogalmazódott a cég vezetősége részéről, azonban októberben döntöttük el, hogy a Gyermekek és Anyák Átmeneti Otthona számára gyűjtjük a felajánlásokat. Külön örömmel töltött el bennünket az, hogy munkatársaink – szinte egy emberként – kezdték el a gyűjtést, annak érdekében, hogy boldogabbá, meghittebbé tegyék néhány gyermek, család ünnepét.” – mondta Takács Tibor, az EDUTAX Kft. egyik vezetője. Az EDUTAX Kft. üzletpolitikájában kiemelt szerepe van a CSR tevékenységnek, amelyet nem csak ez a felhívás, hanem számos más közösségi szerepvállalás – véradás, jótékonysági fallabda verseny – is bizonyít.

Jótékonyság, összefogás, örömJótékonyság, összefogás, örömJótékonyság, összefogás, örömJótékonyság, összefogás, örömJótékonyság, összefogás, öröm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + 1 =