A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara (GYMSM KIK) 2016-ban is folytatta a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” A BIZALOM VÉDJEGYE programot. 2016. november 28-án, immár második alkalommal a kamara székházában 67 vállalkozás vehette át az elismerő tanúsítványt, köztük az EDUTAX Kft is. A bizalom védjegye érték, érdem és felelősség is, amelyhez az EDUTAX Kft. értékrendjével és tevékenységének minőségével méltón hozzájárul.

A „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” A BIZALOM VÉDJEGYE program célja, hogy a kamarai tagságon belül egy minősítési rendszert hozzanak létre. A tanúsítvány elnyerését megelőzően egy szakmai bizottság bizonyos szempontok – kamarai tagság megléte, köztartozás-mentesség, CSR tevékenység és egyéb – alapján bírálja az adott vállalkozást, és döntését évenként felülvizsgálja. Az elismerésen kívül a tanúsítvány különféle marketing és kommunikációs csatornákat nyit meg a vállalkozások számára.

Az EDUTAX Kft. ügyvezetője, Szilai László vette át az elismerő tanúsítványt, amely a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” minősítő védjegy elnyerését igazolja. Emellett a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület is elismerte az EDUTAX Kft. eddigi munkáját a kiválóság útján, és „Kiválóság Nagykövete” elismerésben részesítette. A kitüntetést olyan cégek kapták, akik a védjegy megszerzését követően nem hagyták abba a munkát a kiválóságra való törekvésben. Az EDUTAX Kft. jelenleg „Elkötelezettség a Kiválóságért” –C2E- nemzetközi tanúsítvánnyal is rendelkezik. A komplex ügyviteli szolgáltatásokkal foglalkozó cég számára presztízs értékű az, hogy olyan szakmai közösség tagjai lehetnek, ahol a hitelesség, a minőség, a bizalom és a biztonság alapvető értékrend.

„Kiválóság Nagykövete” elismerésben részesült az EDUTAX Kft.
„Kiválóság Nagykövete” elismerésben részesült az EDUTAX Kft.
Ismét „Kamara által ajánlott vállalkozás” az EDUTAX Kft.
Ismét „Kamara által ajánlott vállalkozás” az EDUTAX Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 3 =