2016. november 18-án, egy szakmai napon vettek részt a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium szakképzős diákjai az EDUTAX Kft-nél. A diákok jelenleg pénzügyi-számviteli ügyintéző, illetve vállalkozási és bérügyintézői képzésen tanulnak. A rendezvény célja az volt, hogy az iskolában megtanult elméleti tudás mellé gyakorlati tudást is szerezzenek a hallgatók, nem mellesleg bepillantást nyerjenek egy komplex ügyviteli szolgáltatásokkal foglalkozó cég mindennapjaiba.

2016. november 18-án fél 9-re érkezett a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium 20 diákja az EDUTAX Kft. székhelyére, ahol egy szakmai nappal várták őket a cég szakértői. Először Szilai László, az EDUTAX Kft. ügyvezetője köszöntötte a szép számban megjelent diákokat, és arra bíztatta őket, hogy miután megszerzik képesítésüket ne térjenek el a szakmától, hiszen rendkívül nagy igény van jó szakemberekre. Az ügyvezető úr köszöntője után Takács Tibor üzletágvezető mutatta be a jelenlévőknek az EDUTAX Kft-t, illetve azt, hogy milyen területekből épül fel egy komplex ügyviteli tevékenységet folytató cég. A bemutatást követően három szakmai blokk következett, ahol a diákok tudását is próbára tették az előadók.

Először Georgiu Athéne, a Pannon-Work HR munkatársának előadását hallgathatták a jelenlévők az álláskeresési technikákról, a jó önéletrajz ismérveiről, és nem utolsó sorban arról, hogy hogyan illik és kell viselkedni egy állásinterjún. A második előadást az EDUTAX Kft. bérszámfejtési vezetője, Rácz Sándorné tartotta, aki bemutatta, hogyan számfejtenek ők. Prezentációjában kitért a bérszámfejtés számos területére és azon összetevőire, ami ahhoz kell, hogy magas minőségben, színvonalas szolgáltatást tudjanak nyújtani partnereik számára. Az utolsó előadást a cég főkönyvelője, Odor Viktória tartotta, aki prezentációjában kitért a könyvelés során használt szoftverek bemutatására, és arra, hogy mi mindent kell tudnia egy könyvelőnek.

A szakmai nap tökéletes alkalom volt arra, hogy a diákok az elméleti tudásukat megcsillogtathassák a gyakorlatban is, illetve arra, hogy lássák, hogy milyen egy munkahelyi környezet. Az EDUTAX Kft. bízik abban, hogy a szakmai nap további motivációt adott a diákoknak arra, hogy tanulmányaik befejezése után a szakmájukban keressenek munkát.

edutax_kft_szakmai-nap

edutax_kft_szakmai_nap_2

edutax_kft_szakmai_nap_3

edutax_kft_szakmai_nap_4

edutax_kft_szakmai_nap_5

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − 8 =