Nálunk, az EDUTAX Kft-nél kiemelt szempont, hogy olyan stratégiai kapcsolatokat alakítsunk ki, amellyel komplex szolgáltatási portfóliónkat tovább tudjuk erősíteni. A Bécsi Újvárosi Ügyvédi Iroda maximális együttműködést nyújt számunkra az ausztriai jogi problémák, feladatok megoldásában, kivitelezésében.

A Bécsi Újvárosi Ügyvédi Iroda

Az ügyvédi iroda arculatának legfőbb jellegzetessége, hogy egyaránt foglalkozik osztrák polgárok magyarországi ügyeivel, valamint olyan magyar személyekkel, akiknek Ausztriában akad jogi problémája. Legyen szó családi- vagy büntetőjogról, adásvételről vagy vállalkozás alapításáról, az irodának nem jelent akadályt, hiszen az idegen nyelv tudás –német, angol, francia, magyar-, a szakértelem és a kooperációs háló mind- mind olyan jellemző, amely képes maximálisan kielégíteni az ügyféligényeket.

Az ügyvédi iroda nem csak a jogi segítségnyújtásban veszi ki részét, de számos találkozót és eseményt is szervez, melynek fő témája ausztriai cégalapítás. A rendezvényen lehetőség nyílik a látogatóknak jártasságot szerezni az adott témában, a felmerülő kérdéseikre pedig szakértői válaszokat kaphatnak.

Az ügyvédi iroda elérhetőségei:
– Weboldal: http://www.ujvarosi.at/dr_ujvarosi.html
– Facebook oldal: https://www.facebook.com/ujvarosiiroda
– Telefonszám: +43-650-4734917

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × egy =