2016-ban első ízben társaságunk volt, ahol EFQM kiválóság tanúsítvány megszerzéséhez szükséges szemlére került sor.  A sikeres tanúsításhoz három fejlesztési projektet mutattunk be az auditon, melyet egy megelőző önértékelés eredményeként választottunk ki.

A szemle során részletesen bemutattuk a cég marketing tevékenységét, a vonatkozó stratégiánk alapjait, fejlesztéseit, valamint az elért eredményeket. Szó esett az elkezdett szisztematikus brandépítésről is. A revízió második felében egy szolgáltatási tevékenység – DiákBér iskolaszövetkezeti bérszámfejtő program- informatikai hátterének továbbfejlesztéséről számoltunk be, mely egy sikeres szellemi innováció jó példájaként szolgálhat.

Az EDUTAX Kft. sikeresen teljesítette a tanúsításhoz szükséges követelményeket, melynek fontosságáról ügyvezetőnk, Szilai László így vélekedik: „Az EFQM ma Európában a minőségirányítás egyik legmagasabb szintjét képviseli. Büszkék vagyunk, hogy az EDUTAX Kft. megfelelt az EFQM „Elkötelezettség a Kiválóságért” nemzetközi tanúsítvány követelményeinek. A kritériumrendszer segítségével saját eredményességünk, hatékonyságunk mérhetővé válik és a folyamatos innovációs szándék is beépülhet mindennapjainkba.”

Szilai László, ügyvezető

EFQM tanúsítvány Szilai László ügyvezető

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × öt =