A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra a győri EDUTAX Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Az elnyert legmagasabb minősítés alapján – tripla A – a társaság a magyar cégek azon 0,63 %-ába tartozik, amely pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

A nemzetközileg ismert és elismert Bisnode 1908. óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legmegbízhatóbb vállalatai. Az EDUTAX Kft. a Bisnode legelőkelőbb AAA tanúsítványát kapta meg, mellyel hazánkban csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. A tripla A minősítés azt jelzi, hogy a vállalattal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

bisnode

A győri EDUTAX Kft. tevékenysége az alábbi területekre koncentrálódik:
– számviteli szolgáltatások, adószakértői tevékenység és könyvvizsgálat,
– bérszámfejtés (payrolling), munkaügyi tanácsadás, beteglátogatás,
– speciális informatikai szolgáltatások, irattározás, dokumentumkezelés.
A társaság tagja a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamarának, a VOSZ GY-M-S megyei szervezetének és az ISO 9000 Fórum minőségügyi egyesületnek is. Az EDUTAX Kft. 13 éve végzi tevékenységét, 2012 óta az MSZ EN ISO 9001:2009-es minőségirányi rendszer alapján.
A társaság számára nagy megtiszteltetés, hogy a pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozhat, hiszen nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a piacon tisztességesen és magas szakértelemmel szolgálják ki vevőiket.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 1 =