Az Edutax Kft. 2015. június 14-én, vasárnap jótékonysági fallabda programot szervezett a Marcal Teniszcentrumban, melynek bevételét a „Híd a jövőbe” Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány javára ajánlották fel. Az önkéntes hozzájárulásokból és nevezési díjakból 100 ezer forint gyűlt össze. A jó hangulatú programon a fallabda verseny mellett gyermekprogramok várták az érdeklődőket.

Az Edutax Kft. szervezésében jótékonysági fallabda versenyt szerveztek 2015. június 14-én vasárnap a Marcal Teniszcentrumban. A program keretében lehetőség nyílt squash versenyre, melyen nők, férfiak, kezdők és amatőrök egyaránt részt vettek. A piciket gyermeksarokkal várták, ahol gyöngyfűzés, festés, rajzolás, kavicsfestés és egyéb gyermekprogramok közül válogathattak. A résztvevők emléklapot, a helyezettek oklevelet és a Márton Lakóotthon által készített tárgyakat kapták ajándékba.

A szervezők az önkéntes felajánláson alapuló nevezési díjból befolyt összeget a Híd a jövőbe” Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány részére ajánlották fel, amelyet a program végén a cég vezetői adtak át dr. Fekete Gábornénak, az alapítvány koordinátorának.

„Híd a jövőbe” Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány – Márton Lakóotthon
A nyúli Márton Lakóotthon már több mint 10 éves múltra tekint vissza. Az otthont működtető „Híd a jövőbe” Alapítvány – célkitűzésének megfelelően – sokat tesz az autizmussal és fogyatékossággal élők társadalmi elfogadtatása érdekében. A családias lakóotthonban jelenleg 11 fő autista és más sérültséggel élő felnőtt korú lakó ápolását, gondozását, fejlesztését és foglalkoztatását végzik. A nemrég megüresedett férőhelyre éppen most várják a jelentkezőket.

Az otthon zökkenőmentes működtetéséhez szükséges források előteremtése mindvégig komoly kihívást jelentett a fenntartó számára. Az utóbbi években az intézmény szakmai színvonalának a megőrzése azonban egyre több erőfeszítést kíván. A segítő szándékú, jótékonysági sportrendezvénnyel a szervezők a maguk módján kívánták segíteni az otthonban élőket. Bővebben az alapítványról: http://www.martonlakootthon.hu/


Az Edutax Kft. győri székhellyel rendelkező ügyviteli tevékenységek ellátását végző gazdasági társaság, melyet több mint 10 éve, 2002-ben alapítottak. A cég a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamarának, a VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei szervezetének és az ISO 9000 Fórum minőségügyi szervezetének is tagja. Tevékenységi köre négy fő terület köré szerveződik: számviteli szolgáltatások, adószakértői tevékenység és könyvvizsgálat; bérszámfejtés, munkaügyi tanácsadás; speciális informatikai szolgáltatások és irattárazás, dokumentumkezelés, DiákBér.
www.edutax.hu • www.facebook.com/edutaxkft

Edutax jótékonysági amatőr squash verseny

Edutax jótékonysági amatőr squash verseny

Edutax jótékonysági amatőr squash verseny

Edutax jótékonysági amatőr squash verseny

Edutax jótékonysági amatőr squash verseny

Edutax jótékonysági amatőr squash verseny

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − 6 =