2016. január 14-én rendeztük meg társaságunk második partnertalálkozóját, melynek helyszínéül idén is a Famulus Hotelt választottuk. A 13 órakor kezdődő programot Molnár Imre, az EDUTAX Kft. egyik tulajdonosa nyitotta meg, aki a köszöntő szavak után röviden bemutatta társaságunk tevékenységi körét, szakértőinket és a 2015-ben elnyert elismeréseinket, díjainkat.

A szakmai program első előadását ügyvezetőnk, Szilai László tartotta az időszakos elszámolási ügyletek témában, akit Torma Bea, munkaügyi szakértőnk követett, a Munka Törvénykönyve 2016. évi újdonságaival. Előadássorozatunkban Molnár Albert az iratanyagok biztonságos tárolására, az irattározás fontosságára hívta fel a résztvevők figyelmét. Programunkban helyet kapott a társadalmi felelősségvállalás szerepe és fontossága is, amelyről Takács Tibor beszélt. Előadásában kitért a CSR tevékenység fontosságára, lehetőségeire, és az EDUTAX Kft. 2015-ben végzett munkájára. Társaságunk első támogatottja a nyúli Márton Lakóotthon volt, akik személyesen is bemutatkoztak a partnertalálkozón. Programunkat Dr. Lázár József, NAV osztályvezető előadása zárta, aki a 2016. évi adójogszabály változásokról beszélt.

A szakmai előadásokat követően állófogadással vártuk vendégeinket, melynek keretében kötetlen beszélgetésre nyílt lehetőség. Bízunk benne, hogy programunkon minden partnerünk jól érezte magát és sok hasznos információval tért haza.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + tizenkilenc =