2016. január 14-én rendeztük meg társaságunk második partnertalálkozóját, melynek helyszínéül idén is a Famulus Hotelt választottuk. A 13 órakor kezdődő programot Molnár Imre, az EDUTAX Kft. egyik tulajdonosa nyitotta meg, aki a köszöntő szavak után röviden bemutatta társaságunk tevékenységi körét, szakértőinket és a 2015-ben elnyert elismeréseinket, díjainkat.

A szakmai program első előadását ügyvezetőnk, Szilai László tartotta az időszakos elszámolási ügyletek témában, akit Torma Bea, munkaügyi szakértőnk követett, a Munka Törvénykönyve 2016. évi újdonságaival. Előadássorozatunkban Molnár Albert az iratanyagok biztonságos tárolására, az irattározás fontosságára hívta fel a résztvevők figyelmét. Programunkban helyet kapott a társadalmi felelősségvállalás szerepe és fontossága is, amelyről Takács Tibor beszélt. Előadásában kitért a CSR tevékenység fontosságára, lehetőségeire, és az EDUTAX Kft. 2015-ben végzett munkájára. Társaságunk első támogatottja a nyúli Márton Lakóotthon volt, akik személyesen is bemutatkoztak a partnertalálkozón. Programunkat Dr. Lázár József, NAV osztályvezető előadása zárta, aki a 2016. évi adójogszabály változásokról beszélt.

A szakmai előadásokat követően állófogadással vártuk vendégeinket, melynek keretében kötetlen beszélgetésre nyílt lehetőség. Bízunk benne, hogy programunkon minden partnerünk jól érezte magát és sok hasznos információval tért haza.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 4 =