old-Szolgáltatások

edutax-penzugyKönyvelés és
adótanácsadás
edutax-berszamfejtesBérszámfejtés edutax-diakberDiákbér edutax-munkaugyMunkaügy edutax-tappenz-menedzsment-rehabTáppénz-
menedzsment,
Rehab
marketing-divizioMarketing Divízió


Rólunk

Az EDUTAX Kft. Győr belvárosában, az Árkád bevásárlóközpont szomszédságában található. Társaságunk fő tevékenységi köre az ügyviteli szolgáltatások köré szerveződik, fókuszban a könyveléssel, bérszámfejtéssel, adó- és munkaügyi tanácsadással. Az EDUTAX Kft. 2002. november 29. óta nyújt komplex szolgáltatást mind a kis- és középvállalkozások, mind a nagy- és multinacionális vállalatok számára egyaránt. Tagjai vagyunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamarának, a VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei szervezetének és az “ISO 9000 Fórum” minőségügyi szervezetnek is. MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási tanúsítással és 100 millió Ft összértékű felelősségbiztosítással rendelkezünk, amely széleskörű garanciát és biztonságot nyújt Ügyfeleink részére.


Értékeink, hitvallásunk

Cégünk működésének alapját etikus értékrendünk adja, miszerint szabályozott napi munkával, nap-mint nap törekszünk a vevő elvárások legmagasabb szintű teljesítésére, ezzel a vevői elégedettség magas szintű kiszolgálására. Fontos számunkra a naprakész és magas szintű szakmai felkészültség, a folyamatos fejlődés, az etikusság és az üzleti együttműködésen alapuló tejes körű üzleti titoktartás. Széles szolgáltatási portfóliónkkal komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, melyet a különböző területeken dolgozó munkatársaink szoros együttműködése eredményez. Stratégiai jövőképünk középpontjában a folyamatos növekedés és piaci pozicionálásunk áll. Célunk, hogy 2020-ban is a régió meghatározó gazdasági tanácsadója, üzleti szolgáltatója legyünk, melyhez munkatársi állományunk és külső tanácsadóink létszámának bővülését is tervezzük. Bízunk benne, hogy legendás szolgáltatásunk hozzásegíti ügyfeleinket ahhoz, hogy még sikeresebbek lehessenek saját üzleti tevékenységükben, miközben nyugodtan ránk bízhatják cégük ügyviteli tevékenységét.


Tanúsítványaink

Bisnode tanúsítvány EDUTAX C2E tanúsítvány Emléklap 2015 Bisnode tanúsítvány - angol
Tanúsítvány 2018 Támogatói oklevél Tanúsítvány 2018 - angol


Cégbemutató kiadványunk