old-Könyvelés-, és adótanácsadás

Számvitel, adózás, könyvelés, könyvvizsgálat

Adótanácsadás, adószakértői tevékenység

Társaságunk immár egy évtizede nyújt számviteli-, és adótanácsadói szolgáltatásokat mind a KKV szektor, mind nagyvállalatok számára. Állandó és eseti ügyfeleinknek fontos, hogy tevékenységük során felmerülő adózási kérdésekre testre szabott válaszokat kapjanak – törvényi hivatkozásokkal alátámasztottan.

A tevékenységet cégünk adótanácsadói és könyvvizsgálói végzettséggel, 10-15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező adószakértői és könyvvizsgálói látják el – szorosan együttműködve a Könyvelési üzletágunkban dolgozó mérlegképes könyvelőkkel illetve a Bérszámfejtési és Munkaügyi területen tevékenykedő munkaügyi szakemberekkel, bérszámfejtőkkel.

További részletek…. →


Számviteli szolgáltatások, könyvvezetés, adóbevallások

Tevékenységünket 6 fő mérlegképes könyvelővel illetve egy könyvvizsgálóval látjuk el. A csapat munkáját adótanácsadók (volt NAV munkatárs is) és munkaügyi tanácsadók, bérszámfejtők és ügyvédi irodák támogatják.

Kiváló pénzintézeti kapcsolatokkal és pályázatírókkal rendelkezünk.

ISO minőségirányítási rendszer, belső ellenőr és 100 mFt összértékű felelősségbiztosítás, valamint széleskörű tapasztalat jelenti ügyfeleink felé a garanciát, a biztonságot.

További részletek…. →


Könyvvizsgálati tevékenység

Az EDUTAX Kft.  könyvvizsgáló Partnere a Pannónia Könyvvizsgáló Kft. A társaságot több, mint tíz éve, 2001-ben alapította két bejegyzett könyvvizsgáló.

További részletek…. →