old-Marketing Divízió

Marketing Divízió

Marketing szolgáltatás mikro-, kis- és középvállalkozások számára! Legyen szó tanácsadásról, tervezésről vagy komplex megvalósításról, ránk számíthat. Célunk, hogy a marketing adta eszközrendszer, a kreativitás és az egyedi ötletek segítségével kiemeljük ügyfeleinket a mainstreamből, hogy láthatóvá váljanak potenciális fogyasztóik, vásárlóik számára. Elhivatottak vagyunk az egyediség, a kreativitás és az innovatív megoldások mellett, hisszük és tudjuk, hogy a változás jó és szükséges.


Szolgáltatásaink:


Arculat

A jó megjelenés alapja. Egy vállalkozásnak számos arculati elemre van szüksége, amelyet szinte kötelező is használnia, ilyen a logó, email aláírás, névjegykártya, levélpapír, dokumentumkészítő sablon (prezi, ppt, word), boríték, bélyegző is. A kötelező elemek mellett az arculatot erősítik a különböző felületek egyediesítése, pl. autómatrica, határidőnapló, toll, jegyzettömb.


Online felületek

Számos online felület áll ma már a vállalkozások rendelkezésére, hogy jelenlétükkel növeljék ismertségüket. Ezen felületek fő profilja más és más, emiatt azonos információkat eltérő stílusban és megjelenítésben kell és szükséges közzétenni az oldalakon. Az alábbiakban összefoglaltuk azon online felületeket, amelyeket szakmailag ajánlott használni a céges kommunikációban.

   • Google

A különböző Google felületeken való jelenlét az organikus keresési találatok számát növeli, emiatt első lépésként egy felmérést készítünk, hogy mely felületeken található meg a vállalkozás, majd javaslatot teszünk, hogy hol, milyen jelenlétre és aktivitásra van szükség SEO szempontból.

   • Weboldal

A meglévő weboldal optimalizálása és átvizsgálása SEO szempontjából, amely magában foglalja a szöveges tartalmat és a strukturális kialakítást is. Az integrált kommunikáció elvét szem előtt tartva kommunikációnkban kiinduló oldalként mindig a weboldalt használjuk. Szakmailag fontosnak tartjuk a hetente történő frissítést, vagyis az új tartalom feltöltését a weboldalra. A Hírek aloldal mellett javasoljuk a Blog kialakítását is, amely más stílusban íródik, mint egy beszámoló a Hírek aloldalra, azonban SEO szempontból – kulcsszavas keresés- kiemelt jelentőségű.

   • Közösségi média

Facebook, Instagram, Linkedin mind-mind olyan felület, amelyen szinte kötelező jelen lenni, hiszen az Ön célcsoportja is biztosan valamelyik közösségi felületen lóg. A jelenlét azonban nem elég, átgondolt, a stratégiához illő tartalomra van szükség, amely a vállalkozás céljainak elérését elősegíti. Közösségi média kezelés szolgáltatásunk keretében:

   • átgondolt, tervezett stratégia mentén készítjük el a tartalmat a közösen kitűzött cél elérése érdekében,
   • arculathű, jogtiszta képeket használunk fel minden egyes bejegyzéshez, amely hosszú távon a brand építést szolgálja,
   • a bejegyzések kialakításakor figyelembe vesszük az aktuális szabályokat, úgy mint a méretet, felbontást, szöveg-kép arányokat,
   • kreatív, figyelemfelkető tartalmat készítünk, ezáltal elősegítve a követőtábor számának növelését,
   • nyereményjátékok teljes körű kivitelezését is vállaljuk, ezzel aktivizálva a közösséget.

A közösségi média szolgáltatáson belül érdemes kiemelni a Facebook hirdetéseket, melyek tervezését és teljes körű lebonyolítását is vállaljuk. Miért jó a Facebook hirdetés, vagy más néven a PPC (pay per click)?

   • a hirdetések költségét előre megtudjuk határozni,
   • magas hatékonyság érhető el viszonylag kis ráfordítással,
   • azonnali konverzió,
   • átlátható, mérhető eredményeket kapunk.


Grafikai és offline anyagok készítése

Szolgáltatásunk alvállalkozói együttműködésekkel teljes, így vállaljuk plakátok, szórólapok, szóróajándékok, display eszközök teljes körű menedzselését az ötlet megszületésétől kezdve a teljes kivitelezésig.


Hírlevél

A hírlevél az egyik olyan kommunikációs forma, amellyel a meglévő partnerek irányába adhatunk tájékoztatást. Szolgáltatásunkban egy hírlevélküldő szoftver segítségével dolgozunk, amelyben:

   • arculathű sablonokat alakíthatunk ki,
   • különböző címlistákat kezelhetünk egy felületen belül, egy időben,
   • azonnali visszajelzést kapunk a hírlevél hatékonyságáról különböző statisztikák formájában.


Public Relations

PR cikknek nevezünk minden olyan írásos anyagot, amely azzal a céllal készül, hogy a vállalkozás goodwill-jét emelje. Ezen írások megjelenhetnek az online és az offline térben is. Szolgáltatásunk során vállaljuk, hogy elkészítjük ezen írásos anyagokat és kapcsolati rendszerünket felhasználva eljuttatjuk olyan médiumoknak, akik felületén a cikk hírértékben megjelenhet.


Vevői elégedettség vizsgálatok

A szolgáltatás minőségének fenntartása érdekében fontos bizonyos időközönként a partnerek monitorozása. Ennek egy kitűnő eszköze az elégedettségi felmérés, melyet az alábbiak szerint végzünk:

   • kérdőív sablon online kialakítása (google drive),
   • a kérdőív online lekérdezése,
   • a beérkezett adatok excel táblában való rögzítése,
   • az elemzés elkészítése SPSS program segítségével,
   • riport készítése PDF formátumban.


Teljes körű marketingkommunikáció, tanácsadás, tervezés és kivitelezés

Ha Ön már felismerte, hogy terméke/szolgáltatása esetében nem elegendő a kiváló minőség, hanem jól szervezett marketingre van szüksége, de nincs rá ideje, akkor a legjobb döntés, ha kiszervezi folyamatait. Külső marketing ügynökség megismerve cégét/folyamatait kialakítja kommunikációs, marketing stratégiáját mely segítséget nyújt abban, hogy a felállított céljai megvalósuljanak.


Szakértőink:

Takács Tibor
Személyügyi szervező
Gaál Viktória
Marketing vezető
Fraknói-Csomós Enikő
Marketing munkatárs
   
  Papp Nikolett
Marketing munkatárs
Kovács Attila
Informatikus, webszerkesztő
 


Referenciáink:

   – Teljes körű marketing kivitelezésben referenciánk a Pannon-Work csoport -mely országosan 16 városban nyújt komplex HR szolgáltatást partnerei, munkavállalói számára-, melynek 2018.01.01-től végezzük komplex marketing feladatait.

   – Online felületek – weboldal, közösségi felületek- kialakítása, aktualizálása, folyamatos fejlesztése: CHH Műszaki KFT, Arrabona Sakkiskola Közhasznú Sportegyesület, ISO 9000 FÓRUM Egyesület, Conto-Plus Kft.

   – Arculattervezés: Arrabona Sakkiskola Közhasznú Sportegyesület, Hallgató LAK, ISO 9000 FÓRUM Egyesület (25 éves jubileum kapcsán arculati frissítés)

   – Rendezvényszervezés: ISO 9000 FÓRUM Egyesület országos Nemzeti Minőségügyi Konferenciájának szervezése (2 nap, 400 fő) és évi 10 szakmai nap megszervezése eltérő magyarországi helyszínekkel.


A felsorolt szolgáltatások közül segítünk kiválasztani azokat a módszereket, amelyek az adott tevékenységi területen a leghatékonyabban működnek. Természetesen a felsoroltak mellett nyitottak vagyunk további marketingmegoldások kivitelezésére is.