SZÁMos helyen ott vagyunk

DiákBér – Iskolaszövetkezeti bérszámfejtő program

A DiákBér egy speciális, iskolaszövetkezetekre fejlesztett munkaügyi-, bérszámfejtő-, és tagnyilvántartói program. Ha váltásában gondolkodik, éppen a legjobb időben olvassa oldalunkat! Használjon olyan szoftvert, melyet iskolaszövetkezetek számára fejlesztettek! Ne csak a bérszámfejtésre gondoljon, hanem a munkaidő nyilvántartásra, NAV bejelentésekre és nem utolsó sorban a hatékony diákszervezésre is!
A diákok (szövetkezeti tagok és munkavállalók) NAV be- és kijelentése, nyilvántartása, a munkaidő-nyilvántartás vezetése, részükre a bérszámfejtés törvényes és időben történő elvégzése, az utalandó bér átadása a banki programnak, továbbá a diákok szervezése, különféle szempontok szerinti listázhatósága nagyban megkönnyíti egy iskolaszövetkezet törvényes működését, és adott esetben néhány tízezer, százezer forintos büntetés is megelőzhető vele.

Ugyanakkor a piacon elérhető bérszámfejtő szoftverek nehezen alkalmazhatóak az iskolaszövetkezeti sajátosságokra! Az EDUTAX Kft. nevében egy olyan szoftvert ajánlunk szíves figyelmébe, mellyel a fenti feladatokat gyorsan, egyszerűen végrehajthatják, ráadásul a programot immár 16 éve megszakítás nélkül fejlesztik munkatársaink iskolaszövetkezeti környezetben. Jelentős iskolaszövetkezeti referenciákkal rendelkezünk.

Ez a szoftver a diakber

Szoftverspecifikáció:

• Tagi adatok nyilvántartása

o Az iskolaszövetkezeti tagsággal kapcsolatos adatok tárolása;
o A be- és kilépésekkel kapcsolatos nyilvántartási folyamatok menedzselése;
o A tagsággal kapcsolatos nyomtatványok nyomtatása;
o Az iskolaszövetkezet alapszabályában foglalt részjegyek nyilvántartása;
o Az iskolaszövetkezeti tagszervezéssel kapcsolatos tematikus keresések lebonyolítása; keresések egyedi azonosítók alapján

• Be- és kilépéssel kapcsolatos adatlapok Online nyomtatása: Nem szükséges a kézzel kitöltött nyomtatványokat használni, az ügyfélszolgálatos a diák által bediktált és a rendelkezésre álló dokumentumok alapján az adatokat berögzíti, majd azokat az előre definiált nyomtatványformátumban kinyomtatja.

• Szervezéssel kapcsolatos e-mail üzenetek küldése: Amennyiben a rendszer egy e-mail szerverhez kapcsolódik, a tagszervezéssel kapcsolatos ajánlatokat, vagy üzeneteket elektronikus formában továbbítani lehet.

• Tagok munkaidő- nyilvántartásának kezelése: A diákok elszámolása a bérszámfejtésben egyúttal a munkaidő nyilvántartást is kezeli. Minden adat, ami a jelenléti íveken is szerepel, az berögzítésre és szükség esetén nyomtatásra is kerülhet az adott munkavállaló esetében. Ezáltal egyszerű a hibakeresés és átlátható a diákok munkaidejének nyilvántartása.

• Tagok bérnyilvántartásának kezelése: A leszámfejtett béradatokat a rendszer az érvényes jogszabályok szerint kezeli. Ezekről a szükséges analitikákat elkészíti. A bérjegyzék nemcsak nyomtatásban, hanem elektronikus (PDF) formátumban is elérhető, így a munkavállalóknak akár elektronikus levélben is továbbítani lehet.

• Levonások, jutalmak kezelése bérszámfejtéskor: Igény szerint a bérhez jutalmakat és a megfelelő dokumentálás mellett levonásokat is lehet alkalmazni.

• Havi XML adatszolgáltatás készítése: Az érvényes jogszabályoknak megfelelően elkészíti az elektronikus XML adóbevallást, melyet az Iskolaszövetkezet az elektronikus ügyfélkapun keresztül benyújthat.

• Banki importfile készítése csoportos utaláshoz: A bérszámfejtést követően a rendszer elkészíti a csoportos átutalás banki importállományát, melyet a banki rendszerbe be lehet tölteni.

• Jogosultságok kezelése: A rendszer a felelősségi kulcsterületeknek megfelelően ad jogosultságot. Így megkülönböztethetünk: projektvezetőt; ügyfélszolgálatos munkatársat; irodavezetőt; bérszámfejtőt.

A szoftver bemutatása az Önök irodájában is megoldható.

Szakértőnk

   
 
 
Molnár Albert
Rendszerinformatikus, Adatvédelmi felelős, Dokumentumkezelés és irattározás, DiákBér
 
 
Kérje ajánlatunkat!
Hírlevél


2020. januártól hatályos Munka törvénykönyveCégbemutató kiadványMarketing kiadvány

Kalkulátor

Próbálja ki vadonatúj
Bérszámfejtés
Kiszervezés
Kalkulátorunkat
,
melynek segítségével kiszámolhatja, hogy amennyiben kiszervezi a bérszámfejtését mekkora összeget takaríthat meg.